Om oss

År 2005 grundade Tomas Svensson, som dessförinnan varit verksam inom plåtbearbetning under många år, Frankis Rostfri Teknik AB.
Passionen för yrket och ett brinnande intresse för ny teknik fick Tomas att ta steget fullt ut till att skapa ett modernt verkstadsföretag, där traditionellt och gediget hantverk kombineras med framtidens teknologi.

Var finns vi

Frankis bedriver sin verksamhet i Landskrona, närmare bestämt i Norra Industriområdet. I ljusa fräscha lokaler på över 3800 m2 arbetar ett målinriktat och samspelt lag bestående av ett 15-tal professionella spelare, mot målet att vara världens bästa leverantör av plåtprodukter.

Vad vill vi

Vi på Frankis förstår att er framgång är vår framgång och gör därför allt som står i vår makt för att bidra till er konkurrenskraft.

Prime-kvalitet till slagkraftiga priser är vad våra kunder har blivit bortskämda med. Frankis målsättning att vara ett föredöme för branschen gör att företaget behöver vara i ständig utveckling. Försprånget uppnås genom att kombinera ny, avancerad teknik med gediget hantverk och ett ”utanför boxen” tänkande.

Miljö

Frankis använder 100% förnybar el.

Vi kommer att lämna över ett jordklot till våra barn där klimat- och miljökris är ett faktum, och redan nu drabbas människor världen över hårt av klimatförändringen och miljöförstöring. Förnybar el är en självklarhet i arbetet för en mer hållbar värld, men det räcker inte. Tillsammans med vår leverantör driver och stöttar vi projekt för hållbar el och hållbar utveckling.

Om oss

För mer information fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till er snarast möjligt.