Om oss

År 2005 grundade Tomas Svensson, som dessförinnan varit verksam inom plåtbearbetning under många år, Frankis Rostfri Teknik AB.
Passionen för yrket och ett brinnande intresse för ny teknik fick Tomas att ta steget fullt ut till att skapa ett modernt verkstadsföretag, där traditionellt och gediget hantverk kombineras med framtidens teknologi.

Var finns vi

Frankis bedriver sin verksamhet i Landskrona, närmare bestämt i Norra Industriområdet. I ljusa fräscha lokaler på över 3800 m2 arbetar ett målinriktat och samspelt lag bestående av ett 15-tal professionella spelare, mot målet att vara världens bästa leverantör av plåtprodukter.

Vad vill vi

Vi på Frankis förstår att er framgång är vår framgång och gör därför allt som står i vår makt för att bidra till er konkurrenskraft.

Prime-kvalitet till slagkraftiga priser är vad våra kunder har blivit bortskämda med. Frankis målsättning att vara ett föredöme för branschen gör att företaget behöver vara i ständig utveckling. Försprånget uppnås genom att kombinera ny, avancerad teknik med gediget hantverk och ett ”utanför boxen” tänkande.

Om oss

För mer information fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till er snarast möjligt.