Jobba hos oss

Lediga tjäster

Vi växer så det knakar nu…och behöver under hösten anställa montörer löpande

Som montör hos oss arbetar du med att montera olika typer av detaljer. Ofta arbetar man på stationer där man följer både ritningar och instruktioner. Vidare kan det även ingå att avsyna och kvalitetssäkra produkterna. Vissa dagar kan det vara samma moment och vissa dagar är inte den andra lik.

Monteringen varierar i svårighetsgrad och därför varierar också våra krav. Generellt sett vill vi att du har god teknisk förståelse samt är duktig på att förstå instruktioner. Du klarar av att hålla ett högt tempo och trivs med att ha mycket att göra. Vidare är det viktigt att du både har ett eget driv och kan arbeta självständigt samt att du trivs med att arbeta tillsammans med andra.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Bil och körkort är meriterande.

God fysik är ett krav
Lön enligt avtal.

Välkommen med din ansökan till HR-ansvarig:

VI PÅ FRANKIS SÖKER KANTBOCKARE

Du kommer arbeta med material som rostfritt, aluminium och svartplåt. Både större och mindre detaljer med variation samt längre serier. Vid behov kan även valsning, borrning och gängning förekomma.

 

För tjänsten krävs
Erfarenhet från verkstadsmiljö, duktig på ritningsläsning och minst 2 års erfarenhet av kantpressning.
Datavana är viktigt för att snabbt kunna lära sig programmet i Bystronics kantpress.

För att du ska trivas hos oss behöver du vara engagerad, noggrann, flexibel samt ha en vilja att utvecklas. Du har stort fokus på säkerheten och vi ser dig som ett föredöme när det gäller både säkerhet samt ordning och reda

 

Känns det som du är rätt person? Då är du välkommen med din ansökan redan idag, är du den vi söker så är du välkommen att träffa oss för att se så vi är rätt för dig.

2 referenser krävs

 

Vi arbetar löpande med ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Tjänsten är heltid och med arbetstider måndag-torsdag 06:55-16:00 samt fredagar 06:55-14:00

Uppfyller du dessa kraven? Då är du varmt välkommen att kontakta

Nämn kantbockare i rubriken.