Montering & Slutmontering

Genom montering skapar vi en färdig produkt, av flera mindre detaljer.
På Frankis hjälper vi dig med montering av allt från stort till smått. Vi monterar, kvalitetskontrollerar, märker och packar för att sedan leverera direkt till ert lager.

Vad är Montering?

För att en produkt ska fungera som den ska, är monteringsarbetet mycket viktigt. Den som monterar behöver ha en stor kunskap och förståelse för produkten under hela monteringsprocessen. Det är en komplex process som kräver mycket noggrannhet för att ingenting ska gå fel, och för att eventuella defekter ska kunna upptäckas i tid. Detta kan vara en väldigt känslig del i tillverkningen och kräver bra planering för att kunden ska ha sina produkter inom tidsramen.

Legotillverkare inom rostfritt och andra metaller

Hur kan vi hjälpa er med montering?

Vi på Frankis har både personal och yta för att ta hand om ert monteringsarbete. För oss är det viktigt att de produkter som lämnar oss är av högsta kvalitet och uppfyller våra kunders krav. Därför kvalitetskontrollerar vi produkterna noggrant och ser till att märka upp och packa produkterna enligt önskemål innan de lämnar oss. Vi arbetar effektivt och med stort kundfokus för att hålla högsta kvalitet på alla produkter som lämnar Frankis.

EFFEKTIVT

Vi vet att det är viktigt att hålla leveranstiden mot vår kunder. Vi jobbar därför effektivt i varje moment för att kunna hålla tiderna och leverera på utsatt tid.

KUNDFOKUS

För oss är det viktigt att ni är nöjda med både resultatet och med oss som leverantör. Vi håller en tät dialog genom hela tillverkningen och är alltid öppna för förbättringar.

HÖG KVALITET

Med stor noggrannhet och ett öga för detaljer håller vi högsta kvalitet på produkterna vi tillverkar. Vi kvalitetssäkrar och jobbar ständigt för att bli bättre.