Kvalitet

Den senaste tekniken och duktiga hantverkare

Den senaste tekniken tillsammans med kunskap och effektivitet är en förutsättning för oss. Vår moderna maskinpark som hanteras av mycket skickliga hantverkare lägger grunden till våra snabba, säkra och högkvalitativa leveranser. Vi har även ett långt samarbete med kompetenta underleverantörer vilket gör det möjligt för oss att hålla i hela processen även vid mer komplicerade produktioner.

Optimerad datorstödd verksamhet

Våra beredare arbetar nästan uteslutande med datorer och digitala ritningar.  Detta möjliggör korta ledtider för offert- och produktionsberedning där inget lämnas åt slumpen. De flesta av dina ritningar hamnar på programmeringsavdelningen där vi gör styrprogram för laser skärning och kantbockning. MPS-systemet får laserskärare och kantpressar att fungera optimalt samtidigt som plåten utnyttjas maximalt.

Det datorstödda lagret är också ett led i vår strävan att ge våra kunder utökad service. Med vårt MPS-system kan vi snabbt se var i produktionskedjan din order befinner sig, vilket ger dig och oss full kontroll.

Vi utför montering inklusive inköp av komponenter. Vi ombesörjer bearbetning och ytbehandlingar som lackering, el polering, kromatering och liknande.

Slagkraftiga offerter

Priserna avspeglar vår optimerade verksamhet och slagkraftiga offerter talar sitt tydliga språk. Hos oss får du högre kvalitet än pris.

Korta leveranstider

Vårt råvarulager är väl tilltaget. Vi konkurrerar med korta leveranstider vilket kräver att vi lagerhåller råvaror och färdiga produkter för våra kunder.

Rätt kvalitet i rätt tid

Hos Frankis Rostfri Teknik får du allt hos en och samma leverantör:

  • Produktionsanpassning för minskade kostnader.
  • Hög teknisk kompetens för avancerade produkter.
  • Korta ledtider för exakta leveranser.
  • Personlig kontakt för smidigare lösningar.
  • Stor flexibilitet och dynamik, samt inte minst en komplett verkstad för att leverera tillverkade och monterade färdiga produkter med ett komplett ansvar för levererad produkt.