Om oss

Inga projekt är för små eller för stora för oss på Frankis. Tillsammans med våra kunder arbetar vi fram den effektivaste lösningen för varje unik produkt. 

Vem är vi?

Frankis bedriver sin verksamhet i Landskrona, närmare bestämt i Norra Industriområdet. I ljusa fräscha lokaler på över 3800 m2 arbetar ett målinriktat och samspelt lag bestående av ett 20-tal professionella spelare. Här har vi funnits sedan 2005 då Frankis grundades.

Vad vill vi?

Vi på Frankis förstår att er framgång är vår framgång och gör därför allt som står i vår makt för att bidra till er konkurrenskraft.

Passionen för yrket och ett brinnande intresse för ny teknik gör att vi växer snabbt och håller på att skapa ett modernt verkstadsföretag, där traditionellt och gediget hantverk kombineras med framtidens teknologi.

Prime-kvalitet till slagkraftiga priser är vad våra kunder har blivit bortskämda med. Frankis målsättning att vara ett föredöme för branschen gör att företaget behöver vara i ständig utveckling. Försprånget uppnås genom att kombinera ny, avancerad teknik med gediget hantverk och ett ”utanför boxen” tänkande.

Om oss på Frankis

Här är ett blandat gäng som alla brinner för att lyfta Frankis framåt, vi hjälps åt och sätter kunden i fokus. För att vi ska komma dit så gör vi olika små investeringar hela tiden.

Vid två tillfällen om året stänger vi ner en fredag för att rensa, kasta och städa. Det är då inte ovanligt att man ser vår VD Fredrik stå ute och sopa i verkstan.

Kvalitet

Eftersom vi växer är det ännu viktigare att vi skickar det kunden beställt med rätt kvalitet och i rätt tid. Detta säkerställer vi genom ett tätt samarbete i hela tillverkningsprocessen, framförallt mellan verkstan och vår kvalitetsansvarig, Kristian. Vi är stolta över vår kunniga personal och att vi kan leverera produkter i toppskick till våra kunder.

Ibland behövs det lite fix även på kontoret. Nyligen har vi byggt om kontoret och här har vi Jeton som svetsar ihop vår
egentillverkande trappa upp till ovanvåningen.