Om oss

Tillsammans med våra kunder arbetar vi fram den effektivaste lösningen för varje unik produkt

Vem är vi?

Frankis bedriver sin verksamhet i Landskrona, närmare bestämt i Norra Industriområdet. I ljusa fräscha lokaler på över 3800 m2 arbetar ett målinriktat och samspelt lag bestående av ett 20-tal professionella spelare. Här har vi funnits sedan 2005 då Frankis grundades.

Vad vill vi?

Vi på Frankis förstår att er framgång är vår framgång och gör därför allt som står i vår makt för att bidra till er konkurrenskraft.

Passionen för yrket och ett brinnande intresse för ny teknik gör att vi växer snabbt och håller på att skapa ett modernt verkstadsföretag, där traditionellt och gediget hantverk kombineras med framtidens teknologi.

Prime-kvalitet till slagkraftiga priser är vad våra kunder har blivit bortskämda med. Frankis målsättning att vara ett föredöme för branschen gör att företaget behöver vara i ständig utveckling. Försprånget uppnås genom att kombinera ny, avancerad teknik med gediget hantverk och ett ”utanför boxen” tänkande.

Om oss på Frankis

Här är ett blandat gäng som alla brinner för att lyfta Frankis framåt, vi hjälps åt och sätter kunden i fokus men för att vi ska komma dit så gör vi olika små investeringar hela tiden.

Vid två tillfällen om året stänger vi ner en fredag för att rensa och kasta och städa det är då inte ovanligt att man ser vår VD stå ute och sopa i verkstan.

Kvalitet

Eftersom vi växer så är det ännu viktigare att vi skickar det kunden beställt till rätt kvalitet och i rätt tid. Detta innebär att vi nu har anställt en kvalitetsansvarig, Carl-Christian som börjar första veckan i januari 2022. Vi kommer presentera honom närmare i vår men som sagt nu krävs det att vi alla får plats även kontoret. I samband med detta har vi på Frankis byggt om och här har vi Jeton som svetsar ihop vår egentillverkande trappa upp till ovanvåningen.